aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤο μήνυμα, ο Eθνικός κι η δυναμική με τον Αρότσα

Το μήνυμα, ο Eθνικός κι η δυναμική με τον Αρότσα

Τρομάζουν και μόνο στη σκέψη πως υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει χαμένη η προσπάθεια της σεζόν. Η Καρμιώτισσα είχε εξαιρετική πορεία, πήρε βαθμούς με το σπαθί της και αυτό που θέλουν είναι να μπουν με καλύτερη διάθεση στα πλέι οφ. «Είναι δέκα παιχνίδια και τα θεωρούμε όλα σημαντικά. Η ομάδα μας αξίζει να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία και θα δώσουμε όλες τις μάχες με στόχο να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Μπορούν οι ποδοσφαιριστές μας, μαζί με την τεχνική ηγεσία να πετύχουν τον στόχο τους», δήλωσε στο «Goal» το μέλος της διοίκησης Χρίστος Παπαδόπουλος.

Η Καρμιώτισσα, μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, έχει αναπτύξει πολύ καλή δυναμική. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και την Κυριακή στο ΓΣΖ με αντίπαλο τον Εθνικό θα έχει σαν μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η επιστροφή του Αρότσα στην ενδεκάδα δίνει άλλη διάσταση καθώς ο Ισπανός έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα των Πολεμιδιών να παρουσιάζεται με απαιτήσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο τρόπος παιχνιδιού του βοηθά τον Αντάμοβιτς να έχει πιο πολύ το μυαλό του στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Λιάσος Λουκά (φωτό) ποντάρει στους δύο μέσους του, όπως και στον Όρντος, ο οποίος θα καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ η απόκτηση του Μπάρμπαρος από τον Απόλλωνα, αποδείχθηκε σοφή κίνηση καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολλά αγωνιστικά προσόντα και βοηθά πάρα πολύ την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ