aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤο μετεγγραφικό πλάνο και οι απαντήσεις

Το μετεγγραφικό πλάνο και οι απαντήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με κάθε προσοχή και χωρίς να βιάζονται, στην Καρμιώτισσα συνεχίζουν τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ασφαλώς, ο Λιάσος Λουκά να έχει μπροστά του μια μεγάλη λίστα ποδοσφαιριστών διαφόρων εθνικοτήτων. Ο τεχνικός της ομάδας των Πολεμιδιών ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός στόπερ, ενός δεξιού μπακ, δύο ακραίων μέσων και ενός επιθετικού.

Σε κάποιους ποδοσφαιριστές έχει γίνει πρόταση και αναμένεται η απάντησή τους, με το οικονομικό να διαδραματίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Παράλληλα, έχει οριστικά αποφασιστεί η προετοιμασία να ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου και το πιθανότερο σενάριο είναι να διανυθεί εξ ολοκλήρου στην Κύπρο.

«Περιμένω τη θέση της διοίκησης, αν θα μεταβούμε στο εξωτερικό, όμως και να μείνουμε στην Κύπρο, δεν θα μας χαλάσει», δήλωσε στο «Goal» ο τεχνικός της Καρμώτισσας, όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες να μεταβεί η ομάδα του στο εξωτερικό σε κάποιο στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ