aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΘέλει να «πληγώσει» τη μεγάλη του αγάπη

Θέλει να «πληγώσει» τη μεγάλη του αγάπη

Με την Ανόρθωση, οι ποδοσφαιριστές του Λιάσου Λουκά  κατέθεσαν μαγκιά. Παράλληλα με τις αντοχές που έδειξαν στα δύσκολα, η Καρμιώτισσα κατέθεσε ουσία και ποιότητα. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουν αύριο τη Νέα Σαλαμίνα οι νεοφώτιστοι.

Ο τεχνικός της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών θα βρεθεί αντίπαλος της μεγάλης του αγάπης, αφού ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου. Αύριο όμως θα συμπεριφερθεί ως επαγγελματίας προπονητής στο ΓΣΖ και θα κάνει ό,τι μπορεί για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Η Καρμιώτισσα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Κάτι απολύτως φυσιολογικό μετά το σπουδαίο διπλό στο άντρο της «Μεγάλης Κυρίας» και μάλιστα, αν έρθει η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, θα ανέβει πιο ψηλά και πλησιάσει την πρώτη εξάδα.

Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα, ο Λουκά θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο τους ίδιους έντεκα που άρχισαν την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ποντάρει στην πολύ καλή διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών του και στο ανέβασμα που παρουσιάζουν, κυρίως οι ποδοσφαιριστές της «εμπροσθοφυλακής», Πόλιανετς, Ορντος, Βαττής, Σταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ