aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΘέλει να πει «ναι» σε μια μεγάλη πρόκληση

Θέλει να πει «ναι» σε μια μεγάλη πρόκληση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παρθενική παρουσία της Καρμιώτισσας στην Α’ κατηγορία, αποτελεί τεράστια πρόκληση. Ο πρόεδρος Νίκος Παπάς, στη χοροσπερίδα της περασμένης Παρασκευής, έδωσε την υπόσχεση ότι η νέα ομάδα που ετοιμάζουν θα εκπλήξει πολλούς.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα φθάναμε τόσο ψηλά. Για όλους μας ήταν ένα όνειρο η συμμετοχή της ομάδας μας στην Α’ κατηγορία και εκπληρώθηκε. H πορεία όλων αυτών των χρόνων μάς κάνει περήφανους. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ήταν το επιστέγασμα όλης αυτής της πορείας και τώρα βλέπουμε τη συμμετοχή μας στους μεγάλους ως μια μεγάλη πρόκληση», τόνισε πρόεδρος της Καρμιώτισσας.

Η ομάδα των Πολεμιδιών ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό και υπό την επίβλεψη του Λιάσου Λουκά, θα προσπαθήσει για τη μεγάλη υπέρβαση που δεν θα είναι άλλη από την παραμονή στην Κατηγορία.

Μέχρι και το τέλος της τρέχουσας βδομάδας την επίβλεψη των προπονήσεων θα έχει ο Χρίστος Γερμανός, που έχει αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή. Έγιναν μετεγγραφές, ενώ το προσεχές διάστημα και πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μάριμπορ στη Σλοβενία, στις 18 Ιουλίου, αναμένεται να υλοποιηθούν άλλες δυο -τρεις προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ