aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΘέλει να κρατήσει τον Λιάσο Λουκά

Θέλει να κρατήσει τον Λιάσο Λουκά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύσκολη η επόμενη ημέρα για την Καρμιώτισσα, μετά τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία, όμως στις τάξεις της το αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά. Κυρίως θα μάθουν από τα λάθη τους, θα βελτιωθούν για να επιστρέψουν ξανά στην Α’ Κατηγορία.

Όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρός της, Νίκος Παπάς, ο προπονητής της ομάδας, Λιάσος Λουκά, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο. Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει αν ο Κύπριος τεχνικός θα βρίσκεται στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών στη σεζόν 2017-18. Στόχος της διοίκησης είναι να γίνει σωστός σχεδιασμός.

Οι ερυθρόλευκοι παραδέχονται πως έχουν μερίδιο ευθύνης για τον υποβιβασμό, αφού δεν αξιοποίησαν τη διαφορά που είχαν πριν από τα πλέι άουτ από τη 12η θέση. Η απόδοση δεν ήταν ανάλογη με το προηγούμενο διάστημα και χάθηκαν πολλοί βαθμοί.

Οι 19 ήττες ήταν πολλές για την Καρμιώτισσα και πιο πολύ έφταιξε η απογοητευτική πορεία στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Είχε μόλις δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στα άλλα έξι παιχνίδια γνώρισε ισάριθμες ήττες. Οι δικές της αντοχές εξαντλήθηκαν, βγήκε πίεση και όλα αυτά οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ