aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΘα κυνηγήσει την έκπληξη

Θα κυνηγήσει την έκπληξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Νέα δύσκολη αποστολή θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας. Μετά τους αγώνες με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, η ομάδα του Λιάσου Λουκά έχει να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Μέσα στο ΓΣΠ η προσπάθεια της Καρμιώτισσας φαντάζει δύσκολη, απέναντι σ’ έναν έμπειρο και διψασμένο για βαθμούς αντίπαλο.

Η τακτική της ομάδας των Πολεμιδιών δεν αναμένεται να διαφέρει και πολύ από αυτήν των προηγούμενων αγώνων. Δεν θα κλειστεί στην άμυνα, ενώ με περισσότερη συγκέντρωση και υπομονή θα επιδιώξει να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της Καρμιώτισσας είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ, ο Ταραλίδης μετακινήθηκε στο κέντρο της άμυνας και αντικαταστάθηκε ο Κονέ. Πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή οι Σταύρου και Πάντος και η ομάδα έγινε πιο επιθετική. Οι δυο τελευταίοι θέτουν υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Ο Όρντος έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ με τους Αρότσα και Μανογιάν η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα στη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ