aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΘα δώσει τη μάχη για το καλύτερο

Θα δώσει τη μάχη για το καλύτερο

Δεν σημαίνει πως οι απουσίες θα υποχρεώσουν τους νεοφώτιστους να μείνουν πίσω ή τέλος πάντων να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες τους να κερδίσουν κάτι από το παιχνίδι.

Ακόμη και να μην καταφέρουν να αποσπάσουν κάτι από τη σημερινή αναμέτρηση, είναι σημαντικό να δώσουν τη μάχη τους για το καλύτερο. Και κόντρα σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο, οι εμπειρίες  που θα αποκομίσουν θα είναι αρκετές για να τους βοηθήσουν στη συνέχεια. Διότι ακολουθούν παιχνίδια που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας.

Ότι θα είναι δύσκολη σήμερα η αποστολή της Καρμιώτισσας, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Ο Απόλλων έρχεται με φόρα από τις τρεις κολλητές νίκες που σημείωσε, έχει ποιότητα και βάθος στο έμψυχο δυναμικό του και όλα γενικά είναι με το μέρος του, ενώ η ομάδα του Λιάσου Λουκά, θα έχει σημαντικές απουσίες.

Πιστεύεται, όμως, ότι θα το παλέψει, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, με κάθε αντίπαλο. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πόλιανετς, Μάνογιαν, Αντάμοβιτς, Κονέ και Γουίλερ.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις, γίνεται αντιληπτό, πως η προσπάθεια της ομάδας των Πολεμιδιών γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να αναδιπλωθούν όλες οι μάχιμες και διαθέσιμες δυνάμεις της Καρμιώτισσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ