aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤα πρώτα θετικά μηνύματα

Τα πρώτα θετικά μηνύματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προετοιμασία της Καρμιώτισσας συνεχίζεται στη Σλοβενία με διπλές προπονήσεις και φιλικά, και τα… αποκαλυπτήρια της ομάδας που «έχτισε» ο Λιάσος Λουκά θα γίνουν στα επίσημα παιχνίδια.

Πάντως, τα πρώτα μηνύματα από το τεστ κόντρα στη Μάριμπορ (0-0) ήταν πολύ θετικά, καθώς η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ, ενώ δημιούργησε καλές φάσεις -με αποκορύφωμα τα τρία δοκάρια- για να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Ο Λιάσος Λουκά παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τους Βελή, Ταραλίδη, Βοϊσκανιάν, Σβατ, Χριστοφή, Κυριάκου, Αρόχα, Αντάμοβιτς, Πόλιανετς, Σταύρου και Βαττή, οι οποίοι φαίνεται ότι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας στον φετινό μαραθώνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πιερή, Ε. Κυριάκου, Καρτσάμπας, Τσολακίδης, Πόζογλου, Δημητρίου, Πάντος, Σάββα, Αρέστη και Νύκταρης, οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους οι Καϊρίνος, Ντραγκόγιεβιτς, Φωτίου, Ανδρέου, Κύπρου και Λουκαΐδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ