aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τα όνειρα επιτρέπονται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με ανάλογες εμφανίσεις όπως την προχθεσινή απέναντι στην Ομόνοια, η Καρμιώτισσα μπορεί να αισιοδοξεί για την παραμονή της. Κοίταξε στα μάτια τη μεγάλη αντίπαλό της, αλλά μια άτυχη φάση για τον τερματοφύλακα Ντραγκόγιεβιτς (φωτό) έφερε το γκολ και την ήττα (0-1). Ο Σέρβος έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας στο σουτ του Σέρινταν και έδωσε την ευκαιρία στον Ντέρμπισαϊρ να πετύχει ένα εύκολο γκολ.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε χρόνο καθυστέρησης με τον Ταραλίδη. Η ήττα έφερε την Καρμιώτισσα στη 10η θέση της βαθμολογίας και οι 19 βαθμοί εννοείται ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν αρκετοί για να εφησυχάσουν τους παράγοντές της. Ωστόσο, ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια που δεν απαγορεύουν τις προσδοκίες για ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή: Ερμής («Αντώνης Παπαδόπουλος»), Αναγέννηση (ΓΣΖ), Δόξα (Μακάρειο) και Εθνικός (ΓΣΖ).

Από εκεί και πέρα, στα θετικά του αγώνα με την Ομόνοια συμπεριλαμβάνεται η πολύ καλή απόδοση του Μανογιάν, μετά από έναν μήνα απουσίας. Στα αρνητικά, η 6η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Αρότσα και θα χάσει το ματς με τους μαυροκόκκινους.  Πριν από το παιχνίδι αυτό η ομάδα του Λιάσου Λουκά θα αντιμετωπίσει αύριο την ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας θα εκτίσει και την ποινή της τιμωρίας του και θα είναι στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ