aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤα κλειδιά για την πρώτη νίκη

Τα κλειδιά για την πρώτη νίκη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το τρίγωνο Βοσκανιάν, Κονέ και Ταραλίδη θα έχει αύριο αυξημένη δραστηριότητα. Πάνω στους τρεις ποδοσφαιριστές θα στηρίξει το μηδέν παθητικό ο Λιάσος Λουκά. Οι δύο πρώτοι στα στόπερ και ο Ελλαδίτης, πιο μπροστά, ως κεντρικός μέσος, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν μακριά τους επιθετικούς της ΑΕΖ.

Αν καταφέρει να απομονώσει τους αντίπαλους επιθετικούς, όπως έγινε με τον Άρη, θα έχει πολλές πιθανότητες η Καρμιώτισσα να φτάσει στο γκολ, με τους αξιόλογους επιθετικούς που διαθέτει.

Ο Κύπριος τεχνικός θα περιμένει πολλή δουλειά και από τους δύο ακραίους επιθετικούς του, τον Βαττή και τον Σταύρου, από τους οποίους θα περιμένει και συμμετοχή στην κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή.

Τις τελευταίες μέρες, δούλεψαν πολύ στο αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσουν αύριο στο «Αμμόχωστος» με την ελπίδα πως ο μηχανισμός και η τακτική θα αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο, για να μπορέσει η ομάδα των Πολεμιδιών να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ