aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤα φιλικά θα… δείξουν πολλά

Τα φιλικά θα… δείξουν πολλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρής καταπόνησης με διπλές προπονήσεις, ο προπονητής της Καρμιώτισσας Λιάσος Λουκά θα αρχίσει να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα υπολογίζει περισσότερο για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Η νέα σεζόν προσδίδει έναν αέρα ενθουσιασμού στην ομάδα των Πολεμιδιών, όμως δεν ξεχνά κανείς πως θα συναντήσουν πολλές δυσκολίες. Τα φιλικά που ακολουθούν θα φανερώσουν πολλά όσον αφορά στις δυνατότητες των νέων ποδοσφαιριστών. Οι επιλογές θεωρούνται πετυχημένες, αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο και να εξαργυρωθεί με βαθμούς.

Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας θα έχει την ευκαιρία μέχρι το τέλος του μήνα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του. Η Καρμιώτισσα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Εθνικό στο Δασάκι, ενώ στο διάστημα της παραμονής της αποστολής στη Σλοβενία (αναχωρεί τη Δευτέρα) θα δώσει άλλα τέσσερα φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ