aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣυγκεντρωμένη στον στόχο, όχι στον εφησυχασμό

Συγκεντρωμένη στον στόχο, όχι στον εφησυχασμό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι τελευταίες επιτυχίες έφεραν ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση στις τάξεις της Καρμιώτισσας και στην ομάδα αλλά και γενικότερα στο σύλλογο πιστεύουν πως, αν συνεχίσουν σ’ αυτό το ρυθμό θα πετύχουν το συντομότερο το στόχο της παραμονής στην Κατηγορία.

Παρόλο που η Καρμιώτισσα είναι σε καλύτερη βαθμολογικά θέση από άλλες ομάδες, ο Λιάσος Λουκά τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα στην τύχη. Να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, που είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, να μην εφησυχάσουν σε καμιά περίπτωση, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν όσο πιο σύντομα γίνεται με την υπόθεση παραμονή.

Η ομάδα των Πολεμιδιών έχει ενώπιόν της το αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το οποίο φαντάζει δύσκολο. Ο αντίπαλός της παρουσιάζεται βαθμολογικά αδιάφορος, όμως είναι μια καλή ομάδα και την Καρμιώτισσα την περιμένει μια δύσκολη έξοδος. Οι ποδοσφαιριστές της έχουν παρουσιάσει καλά δείγματα επιθετικού ποδοσφαίρου, όμως αύριο λόγω και του βαθμού δυσκολίας που παρουσιάζει ο αγώνας, πρώτιστος στόχος θα είναι να μη δεχθούν γκολ.

Ο τεχνικός της ομάδας των Πολεμιδιών δεν υπολογίζει μόνο τον Μανογιάν. Έχει αρκετές επιλογές και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην αλλάξει κάτι σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό. Ωστόσο, θα περιμένει και τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να καταλήξει οριστικά στο σχήμα και τους ποδοσφαιριστές που θα το απαρτίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ