aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣβαμπ, μετεγγραφή υπ' αριθμόν «5»

Σβαμπ, μετεγγραφή υπ’ αριθμόν «5»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Ρουβέν Αρότσα, η διοίκηση της Καρμιώτισσας ανακοίνωσε και τον Ούγγρο αριστερό μπακ Ντανιέλ Σβαμπ.

Ο Σβαμπ αποτελεί τον πέμπτο ποδοσφαιριστή των κυανέρυθρων ο οποίος υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα μετά τον Γιάννη Ταραλίδη, Μάρκο Αντάμοβιτς, Χαράλαμπο Καϊρίνο και Αρότσα.

«Το Δ.Σ. του σωματείου Καρμιώτισσας Πολεμιδιών ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο με τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Σβαμπ. Ο ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 02/09/1990 αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Σιγκετσεντμικλόσι και υπήρξε διεθνής με τα χρώματα της ομάδας των Κ-21 της χώρας του.

Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση της πολεμιδιώτικης ομάδας.

daniel swab

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ