aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣτη Σλοβενία για τις γερές πρόβες

Στη Σλοβενία για τις γερές πρόβες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη Σλοβενία θα συνεχιστεί το μοντάρισμα της Καρμιώτισσας. Ο Λιάσος Λουκά δουλεύει εντατικά για να δημιουργήσει ένα ανθεκτικό σύνολο, ικανό να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους του και να αλλάξει γνώμη σε όσους το έχουν χαμένο από χέρι.

Τις τελευταίες μέρες έχει ανέβει η ένταση των προπονήσεων, ενώ από αύριο η αποστολή της Καρμιώτισσας θα βρίσκεται σε αθλητικό κέντρο στο Μάριμπορ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Ιουλίου. Μέσα από τις διπλές προπονήσεις και τα τέσσερα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θα συνδυάσει το ανέβασμα των αντοχών της με την τακτική.

Ειδικότερα τα φιλικά παιχνίδια θα δώσουν την ευκαιρία στο Λιάσο Λουκά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, πριν καταλήξει στο βασικό σχήμα με το οποίο θα ριχτεί η ομάδα του στο πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοι στα τέσσερα φιλικά θα είναι η Μάριμπορ (20/7), η Μακάρ Περμ (22/7), η Άσντοντ (24/7) και η Ζάγκρεμπ (27/7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ