aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣκέψεις για αλλαγές από τον Λουκά

Σκέψεις για αλλαγές από τον Λουκά

Η πυξίδα στην Καρμιώτισσα δείχνει το επόμενο της παιχνίδι της απέναντι στην ΑΕΛ. Το ματς με την ΑΕΚ (0-3) ανήκει στο παρελθόν. Ήταν και θέμα επιπέδου, αφού η αντίπαλος ήταν ανώτερη και πιο έτοιμη. Ο Λιάσος Λουκά και οι παίκτες του βλέπουν ένα προς ένα τα παιχνίδια και τώρα μπροστά τους είναι οι γαλαζοκίτρινοι.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει πως και πάλι το παιχνίδι θα είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας, όμως καταστρώνει το πλάνο του με στόχο να βραχυκυκλώσει την αντίπαλο του. Παρακολούθησε την ΑΕΛ στο προψεσινό της παιχνίδι με τον Εθνικό και κατέγραψε τις λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τους νεοφώτιστους στην προσπάθεια για βαθμολογικό όφελος.

Ο Λουκά σκέφτεται τη συμπερίληψη των Όρντος και Αρότσα στο βασικό σχήμα, ενώ είναι πιθανό να γίνουν και άλλες αλλαγές. Το σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία δεν επηρεάστηκαν από την πρώτη ήττα στην Α’ Κατηγορία, παρά μόνο σκύβουν τα κεφάλια και πιάνουν δουλειά με στόχο να κυνηγήσουν τον στόχο της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ