aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣιγουριά και αυτοπεποίθηση

Σιγουριά και αυτοπεποίθηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από αρκετό διάστημα, παίκτες και παράγοντες στην Καρμιώτισσα νιώθουν τη σιγουριά, πως θα καταφέρουν να υλοποιήσουν το όνειρο της παραμονής στην κατηγορία. Η νίκη μέσα στο Μακάρειο επί της Δόξας ήταν ό,τι καλύτερο.

Βέβαια, χρειάζεται ανάλογη συνέχεια και σοβαρότητα. Το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά ταλανιζόταν το τελευταίο διάστημα και η αστάθεια ήταν ένας σημαντικός λόγος που δεν έπαιρνε αποτελέσματα.

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα θα είναι δύσκολο με παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν στόχο την εξάδα. Την Κυριακή στο ΓΣΖ θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό και μετά τον ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ), τον Απόλλωνα (Τσίρειο), την Ανόρθωση (ΓΣΖ) και τη Νέα Σαλαμίνα («Αμμόχωστος»). Στην παρούσα φάση βλέπουν μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Εθνικό και θα κυνηγήσουν τη νίκη, με όλες τους τις δυνάμεις.

«Κοιτάζουμε μπροστά. Για μας ήταν μια νίκη, την οποία χρειαζόμαστε πολύ και πιστεύω μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας βοηθά να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει πως θα μείνουμε απαθείς στα παιχνίδια που ακολουθούν. Χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς για να νιώθουμε πιο δυνατοί και σίγουροι», δήλωσε στο «Goal» το μέλος της διοίκησης, Ανδρόνικος Ξιαρής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ