aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣε αναζήτηση του διάδοχου

Σε αναζήτηση του διάδοχου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το κλίμα στην Καρμιώτισσα είναι βαρύ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ήδη ο πρόεδρος Νίκος Παπάς έκανε πράξη την απόφασή του για παραίτηση από το πόστο του, όπως είχε δηλώσει από χθες. Μάλιστα σήμερα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη διάδοχη κατάσταση και τους παράγοντες που θα συνεχίσουν στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι πέντε φάκελοι από την περσινή σεζόν και οι τρεις που έφθασαν φέτος προκάλεσαν τριγμούς και απογοήτευση σε όλα τα πόστα και πλέον μέσα από τις επαφές που είχε ο πρόεδρος με άλλα διοικητικά στελέχη, θα αποφασιστεί με ποιο τρόπο θα προχωρήσει διοικητικά η ομάδα των Πολεμιδιών.

Η δουλειά των τελευταίων χρόνων έγινε με συλλογική προσπάθεια και η πορεία και η άνοδος από τη Δ’ Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία έγινε με πολύ κόπο. Μεγάλο βάρος τα τελευταία χρόνια έχουν σηκώσει και άλλα μέλη της διοίκησης, όπως οι Χρίστος Παπαδόπουλος, Ανδρόνικος Ξιαρής, Σάββας Κουμής, Δημήτρης Βραχίμης, Ανδρέας Παντέχης και Παντελής Ανδρονίκου, ο οποίος ήλθε φέτος.

Ξέχωρα από όσα τεκταίνονται διοικητικά, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία προσπαθούν να προετοιμαστούν, όσο καλύτερα γίνεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ