aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΨάχνει λύσεις στα προβλήματα

Ψάχνει λύσεις στα προβλήματα

Πολύ δύσκολα θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι της Καρμιώτισσας με αντίπαλο τον Απόλλωνα ο Μανογιάν, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον μηρό, ενώ ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Πόλιανετς, ο οποίος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους κυανόλευκους της Λεμεσού είναι μοιρασμένες.

Εκτός πλάνων θα είναι σίγουρα ο Αντάμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Λιάσος Λουκά, με βάση τα δεδομένα που έχει μπροστά του, είναι υποχρεωμένος να κάνει αλλαγές στη ενδεκάδα του.

Ο Κύπριος τεχνικός, ανέκαθεν αντιμετώπιζε προβλήματα με απουσίες, όμως σε κάθε παιχνίδι έβρισκε τις λύσεις. Μέσα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα καταβληθεί προσπάθεια να βρει τους αντικαταστάτες αυτών που θα απουσιάσουν.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα των Πολεμιδιών θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (ΓΣΖ), την Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος») και τη Νέα Σαλαμίνα (ΓΣΖ). Πρόκειται για σημαντικότατους αγώνες, στους οποίους η Καρμιώτισσα θα κυνηγήσει το καλύτερο για να διατηρήσει ή και να βελτιώσει τη θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ