aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠρόθεση παραίτησης και από τον Ξιαρή

Πρόθεση παραίτησης και από τον Ξιαρή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Δίνουμε και την ψυχή μας γι’ αυτή την ομάδα, όμως αυτά που μας καταλογίζουν, μας πληγώνουν. Έχω 25 χρόνια υπηρεσίας σε αυτή την ομάδα και ό,τι κάναμε το κάναμε διότι αγαπάμε αυτό το σωματείο. Ούτε έχω περάσει ποτέ έξω από πρακτορείο στοιχημάτων, ούτε ξέρω από στοιχήματα», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου τη Καρμιώτισσας, Ανδρόνικος Ξιαρής.

Ο παράγοντας της Καρμιώτισσας εξέφρασε, μάλιστα, την πρόθεσή του να παραιτηθεί μετά από όσα καταλογίζονται στην ομάδα του. Η επόμενη μέρα της δημοσιοποίησης του φακέλου με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούν και αισθάνονται τη στοχοποίησή τους, με τον προπονητή Λιάσο Λουκά να προσπαθεί να περιμαζέψει ό,τι μαζεύεται. Η Καρμιώτισσα είναι η μοναδική ίσως ομάδα, από το σύνολο των ανταγωνιστών της στη μάχη του υποβιβασμού, που έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Δυσκόλεψε πολλούς αντιπάλους και γενικά άφησε πολλές υποσχέσεις.

Η προσπάθεια στη συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη, ειδικότερα δε στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα, όπου ο τεχνικός της θα έχει σημαντικές απουσίες. Γουίλερ, Κονέ, Πόλιανετς, Αντάμοβιτς, Μάνογιαν για διαφορετικούς λόγους δεν μπορούν να αγωνιστούν. Λογικά θα επιστρατευτούν άλλα παιδιά για να καλύψουν τις θέσεις τους, ελπίζοντας πως θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ