aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

«Προσοχή στις λεπτομέρειες»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες…». Αυτό τόνισε τις τελευταίες μέρες ο Λιάσος Λουκά στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας ξέρει ότι σε τέτοια παιχνίδια πολλά μπορεί να κριθούν στις λεπτομέρειες και στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του. Τους επισήμανε πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι για να μην υποπέσουν σε αβίαστα λάθη που ίσως να στοιχίσουν.

Η ομάδα των Πολεμιδιών θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της. Όπως φάνηκε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ο Κύπριος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ.

H τετράδα στην άμυνα δεν αλλάζει. Χριστοφή, Κονέ, Βοσκανιάν και Γουίλερ θα διατηρήσουν τη θέση τους. Ο Αρότσα, που είχε περάσει ως αλλαγή στον τελευταίο αγώνα, έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας μια θέση στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Αντάμοβιτς και Ταραλίδη. Θα διατηρήσουν εκτός απροόπτου τη θέση τους στα άκρα της επίθεσης οι Βαττής και Σταύρου, ενώ οι Πόλιανετς και Μανογιάν θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ