aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠρόκληση το ματς απέναντι στην ΑΕΛ

Πρόκληση το ματς απέναντι στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Καρμιώτισσα έχουν αφήσει πίσω τους τα τρία πρώτα παιχνίδια και ετοιμάζουν «παγίδες» στην ΑΕΛ. Μπορεί η αντίπαλός τους να έχει εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους στο τρέχον πρωτάθλημα, όμως για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της νεοφώτιστης ομάδας, αυτό σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί φόβο.

Το ματς της Δευτέρας αποτελεί πρόκληση. Ο Λιάσος Λουκά κόντρα σε μιαν από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής (2005-2007), θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο.

Ο Κύπριος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του στο μεθαυριανό παιχνίδι και τους Αρότσα – Όρντος, τους οποίους προορίζει μάλιστα για το αρχικό σχήμα. Ο Ταραλίδης θα έχει ηγετικό  ρόλο στη μεσαία γραμμή, ενώ στις πτέρυγες θα είναι σε άλλο ένα ματς οι Βαττής, Σταύρου. Οι τελικές αποφάσεις, πάντως, για το ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού θα παρθούν μετά την αυριανή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ