aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠροετοιμασία σε κλίμα ακατάλληλο

Προετοιμασία σε κλίμα ακατάλληλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για την Καρμιώτισσα, με την προδιαγραφόμενη αποχώρηση του προέδρου Νίκου Παπά και τον θόρυβο για τους φάκελους της ΟΥΕΦΑ, υπάρχει και η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα.

Ένα εκ των πραγμάτων δύσκολο ματς από το οποίο πιθανόν να απουσιάσουν έξι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών. Ο Πόλιανετς, Λογκόμπ και ο Μανογιάν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Αντάμοβιτς είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Επίσης, οι Κονέ και Γουίλερ  δεν θα αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά τους, κατόπιν συμφωνίας των δύο συλλόγων.

Παρά ταύτα, ο Κύπριος τεχνικός προσπαθεί να βρει τις λύσεις για να παρατάξει ό,τι καλύτερο με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του με στόχο να αποσπάσει η Καρμιώτισσα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους κυανόλευκους. Κάτι που θα της επιτρέψει να παραμείνει στην ένατη θέση, ψηλότερα από κάθε άλλη ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ