aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠοντικός: «Πέρασα δύσκολες μέρες, μπήκα στο Νοσοκομείο»

Ποντικός: «Πέρασα δύσκολες μέρες, μπήκα στο Νοσοκομείο»

Για την περιπέτεια της υγείας του λόγω του κορωνοϊού μίλησε στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Γιαννάκης Ποντικός. Ο προπονητής της Καρμιώτισσας νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες στο Νοσοκομείο και στέλνει μήνυμα στον κόσμο να είναι προσεκτικός σε ότι αφορά την πανδημία.

Πέρασες μια περιπέτεια με την υγεία σου εξαιτίας του κορωνοϊού. Είσαι καλύτερα; «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης, Θεού θέλοντος τις επόμενες 1-2 μέρες θα επιστρέψω στο γήπεδο».

Θες να μοιραστείς μαζί σας πώς το βίωσες; «Φάνηκε ότι δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει αυτό. Εμένα με βρήκε πολύ επιθετικά. Πέρασα κάποιες δύσκολες μέρες. Ευτυχώς, το πέρασα και το θετικό είναι ότι τώρα είμαι καλά. Έκανα και 2-3 μέρες προληπτικά στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς, είμαι καλά. Πρέπει να μην υποτιμά ο κόσμος την κατάσταση, να είμαστε προσεκτικοί και να προσέχει ο ένας τον άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ