aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠοντικός: «Παρά το βαρύ σκορ, έμαθα να κρατιέμαι από τα θετικά...»

Ποντικός: «Παρά το βαρύ σκορ, έμαθα να κρατιέμαι από τα θετικά…»

Ιδιαίτερη αναφορά στον νεαρό ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας Δημητρίου, έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιαννάκης Ποντικός μετά την ήττα από τη Δόξα. Τόνισε ότι η ήττα με ένα τόσο βαρύ σκορ τον αφήνει απογοητευμένο, ωστόσο στο ποδόσφαιρο έμαθε να κρατιέται από τα θετικά. Τα θετικά όπως είπε ήταν η συμμετοχή νεαρών από τις ακαδημίες, με τους οποίους θα δουλέψει για να μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Ποντικός:

«Eίναι ένα βαρύ σκορ που με αφήνει πολύ απογοητευμένο αλλά έμαθα στο ποδόσφαιρο να κρατιέμαι από τα θετικά. Τα θετικά ήταν η συμμετοχή κάποιων νεαρών των ακαδημιών, ιδιαίτερα για τον Δημητρίου να πω ότι κερδίσαμε έναν ποδοσφαιριστή. Είναι εξελίξιμος και είναι το κέρδος από αυτό το ματς. Το σκορ στο τέλος της ημέρας, παρά τις απουσίες, μας αδικεί. Κάναμε εύκολα λάθη και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, θα συνεχίσουμε να τελειώσουμε και θα αξιοποιήσουμε το υλικό μας και ειδικά τους νεαρούς. Είναι σκληρό όταν δέχεσαι τέτοιες ήττες, αλλά για να δημιουργήσεις το μέλλον πρέπει να πληρώσεις και κάποιο τίμημα. Δεν θα τα βάλουμε κάτω, θα δουλέψουμε με τους νεαρούς για να μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ