aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠοντικός: «Mετά τον ΑΠΟΕΛ μας επηρέασε, δικαούμασταν την νίκη»

Ποντικός: «Mετά τον ΑΠΟΕΛ μας επηρέασε, δικαούμασταν την νίκη»

Την άποψη ότι η Καρμιώτισσα δικαιούταν την νίκη στο παιχνίδι με τον Ερμή, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Γιαννάκης Ποντικός μετά το τέλος του ματς. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του επηρεάστηκε πολύ από το γεγονός ότι μια μέρα μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ποδοσφαιριστής της ομάδας του διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Ποντικός:

«Για εμάς το παιχνίδι ήταν τελικός. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Θεωρώ ότι στο τέλος της ημέρας εμείς δικαιούμασταν την νίκη και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Παίξαμε τη Δευτέρα το βράδυ με τον ΑΠΟΕΛ και την επόμενη μέρα διαγνώστηκε παίκτης μας με κορωνοϊό. Μας επηρέασε πάρα πολύ και δεν προετοιμαστήκαμε όπως θέλαμε. Η προσπάθεια των παικτών μου όμως ήταν συγκινητική. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με διαφορετικό σχήμα. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι, δεχτήκαμε εύκολο γκολ και αυτό μας έριξε την ψυχολογία. Στην επανάληψη αλλάξαμε πράγματα, πήραμε ρίσκα και πετύχαμε γκολ. Την τελευταία φάση την είχαμε εμείς και δικαιούμασταν την νίκη. Πρέπει όμως να δούμε την επόμενη μέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ