aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠοντικός: «Mας έχουν ξεγραμμένους, ο Χρύσης ήταν ευγενικός...»

Ποντικός: «Mας έχουν ξεγραμμένους, ο Χρύσης ήταν ευγενικός…»

Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τις τραγικές συνθήκες που προετοιμάζεται η ομάδα, στάθηκε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ. Τόνισε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο των Πολεμιδιών πρέπει να προβληματιστεί, ενώ χαρακτήρισε ευγενικές παλαιότερες αναφορές του Χρύση Μιχαήλ στο ζήτημα.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Ποντικός:

Αρχικά είπε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κατέθεσαν ψυχή απέναντι σε μια ομάδα που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη στον όμιλο μας. Όντως είναι καλή ομάδα και αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμα μεγαλύτερη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας. Όχι τόσο για το αν η ομάδα έχει πιθανότητες να διεκδικήσει την παραμονή, αλλά για να κρατήσουμε τους παίκτες προσηλωμένους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις: «Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πολεμιδιών πρέπει να προβληματιστεί με το γήπεδο. Οι συνθήκες που προετοιμαζόμαστε είναι τραγικές. Έκανε αναφορά και ο συνάδελφος Χρύσης Μιχαήλ παλαιότερα, για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Νομίζω ήταν πολύ ευγενικός. Να πω ευχαριστώ και στη διοίκηση της ομάδας μας που είναι δίπλα μας και κρατάει ζωντανή την ομάδα».

Για τον Μάριο Στυλιανού: «Τοποθετήσαμε τον Μάριο Στυλιανού σε θέση κεντρικού αμυντικού. Του είπα ότι θα κληθεί στην Εθνική, εάν δουλέψει σαν στόπερ. Να του δώσω συγχαρητήρια, ήταν τεράστιος. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Ακολούθησαν το πλάνο μας, πετύχαμε μια τεράστια νίκη, παρά το γεγονός ότι μας έχουν ξεγραμμένους. Σημαντική νίκη για τη ψυχολογία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ