aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠοντικός: «Είμαι πολύ περίεργος γιατί δεν πήγε στο VAR, ήταν ξεκάθαρο»

Ποντικός: «Είμαι πολύ περίεργος γιατί δεν πήγε στο VAR, ήταν ξεκάθαρο»

Την άποψη πως στην φάση του 90+3′ υπήρξε ξεκλαθαρη παράβαση πέναλτι εξέφρασε ο προπονητής της Καρμιώτισσας Γιαννάκης Ποντικός. Δήλωσε παράλληλα περίεργος γιατί ο διαιτητής δεν πήγε στο VAR να δει τη φάση.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Ποντικός:

«Αρχίσαμε τον αγώνα με ένα 4-4-2 και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Είδαμε τα λάθη μας και αλλάξαμε τον σχηματισμό μας. Ισορροπήσαμε τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκανε τις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Είμαι πολύ περίεργος γιατί δεν πήγε στο VAR στην τελευταία φάση. Με ενημέρωσαν ότι ήταν πέναλτι, και δεν πήγε καν να την δει. Το παιχνίδι τέλειωσε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έχουμε πίεση και αρκετά θέματα. Προσπαθούν όμως σε κάθε αγώνα να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας μας.

Όσον αφορά τη Νέα Σαλαμίνα, είναι σε δύσκολη θέση και είναι κρίμα για το μέγεθος της να πάει στη δεύτερη κατηγορία. Για κάθε νεαρό Κύπριο που αγωνίζεται, μόνο κέρδος είναι. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της καθώς θα μπορούσε να μείνει στην κατηγορία. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, θα είμαστε στην Β’ κατηγορία του χρόνου και θα αρχίσει ο προγραμματισμός για του χρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ