aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠοντικός: «Έχω τις αμφιβολίες μου...»

Ποντικός: «Έχω τις αμφιβολίες μου…»

Τις αμφιβολίες του για την κόκκινη κάρτα στον Καψό, εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Πάφος FC ο προπονητής της Καρμιώτισσας Γιαννάκης Ποντικός. Αναφέρθηκε παράλληλα στις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, ενώ τόνισε πως στη συνέχεια θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Ποντικός:

«Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και ένα βαρύ σκορ. Συγχαρητήρια στην Πάφο, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είχαμε πολλές απουσίες αλλά ποτέ δεν έχω σταθεί σε αυτό, αν και παίζαμε πάντα με απουσίες από τότε που ήρθα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, η Πάφος ήταν πολύ καλύτερη στα πρώτα λεπτά. Ενώ κερδίσαμε λίγα μέτρα ήρθε η αποβολή του Καψού, Έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσον ήταν κόκκινη γιατί ήταν από πολύ πλάγια θέση. Ήταν καθοριστικό το σημείο και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις με δέκα για 55 λεπτά κόντρα στην Πάφο. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ ξέφυγε, τελείωσε το παιχνίδι και θα δούμε τη συνέχεια. Θα δώσουμε ευκαιρία να παίξουν κάποια παιδιά, θέλαμε να το κάνουμε και σήμερα αλλά η αποβολή άλλαξε τα πλάνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ