aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠοντικός: «Διαφορά ποιότητας και... ύψους»

Ποντικός: «Διαφορά ποιότητας και… ύψους»

Στην διαφορά ποιότητας και… ύψους μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Καρμιώτισσας και της Πάφος FC, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών Γιαννάκης Ποντικός, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει κάτι.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Ποντικός:

«Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας έδινε κάποια κίνητρά για τη συνέχεια. Προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες και στην ποιότητα της ομάδας της Πάφου. Βλέπετε ότι στο πρώτο γκολ ήταν ξεκάθαρη η διαφορά ύψους στην ομάδα της Πάφου σε σχέση με εμάς. Από μικρές λεπτομέρειες πιστεύω ότι κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά, έκαναν μεγάλη προσπάθεια το δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος της ημέρας όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ