aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠολύτιμο εργαλείο ο Ηλίας Βαττής

Πολύτιμο εργαλείο ο Ηλίας Βαττής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ, αλλά σε μια «θολή» περίοδο, όπου όλα κινδύνευαν να χαθούν στον σύλλογο της Λεμεσού, ο Ηλίας Βαττής, την έκανε φεύγοντας για την Ομόνοια. Ήταν το 2007, όταν η ΑΕΛ περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο 19χρονος τότε ταλαντούχος επιθετικός βρήκε την ευκαιρία και έμεινε ελεύθερος, όμως στην Ομόνοια έμεινε μόλις έναν χρόνο. Μέσα σε μία περίπου δεκαετία αγωνίστηκε κατά σειρά σε Αλκή, ΑΣΙΛ, Εθνικό Άχνας, Νέα Σαλαμίνα, Ένωση και Κισσαμικό. Επέστρεψε στην Κύπρο, μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Καρμιώτισσας.

Στα 30 του χρόνια είναι αρκετά έμπειρος για να βοηθήσει την ομάδα των Πολεμιδιών να φτάσει σε επιτυχίες και να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει ήδη κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα και σε κάθε παιχνίδι είναι από τους διακριθέντες.

Έχει τις δυνατότητες, διότι πάντα ήταν εκρηκτικός και γρήγορος επιθετικός, όμως τώρα είναι πιο γεμάτος από εμπειρίες και μπορεί να δώσει λύσεις ακόμη και ως μέσος. Ο Λιάσος Λουκά, που εισηγήθηκε την απόκτησή του, γνωρίζει πως πάνω του μπορεί να στηρίζει πολλά σε κάθε παιχνίδι, με οποιονδήποτε αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ