aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Πολλές επιλογές και συναγωνισμός»

«Πολλές επιλογές και συναγωνισμός»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζεται το μοντάρισμα και ο συναγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα της Καρμιώτισσας είναι έντονος. Το σημερινό (18:00) φιλικό παιχνίδι στο Κοινοτικό Γήπεδο Αραδίππου με αντίπαλο τον Ερμή θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Λιάσο Λουκά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι Αρότσα και Αντάμοβιτς, όπως εκτιμούν οι κοκκινόμαυροι, θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Ο Όρντος κουβαλά ένα τραυματισμό και δεν έχει δείξει ακόμη τον καλό του εαυτό, όμως αναμένεται ότι θα επανέλθει δριμύτερος τις επόμενες μέρες.

Συναγωνισμός παρατηρείται για τη θέση του τερματοφύλακα ανάμεσα σε Καϊρίνο και Ντραγκόγεβιτς, όπως και για τα άκρα της επίθεσης ανάμεσα στους Βαττή, Σταύρου, Τσολακκίδη και Πόζογλου. Οι ιθύνοντες της Καρμιώτισσας εκτιμούν ότι έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία, υπάρχουν πολλές επιλογές και ότι είναι εφικτή μια καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ