aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠόλιανετς και Ταραλίδης κλέβουν την παράσταση

Πόλιανετς και Ταραλίδης κλέβουν την παράσταση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Λιάσος Λουκά είδε την ομάδα του σε δυο προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας, αλλά από σήμερα θα γνωρίζει καλύτερα σε ποια κατάσταση είναι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Ο Κύπριος τεχνικός της Καρμιώτισσας θα δουλέψει αυτή την εβδομάδα σε θέματα τακτικής, αφού στον τομέα της φυσικής κατάστασης είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Δυο παίκτες που κλέβουν την παράσταση στις προπονήσεις, είναι ο Σλοβένος Νταβίντ Πόλιανετς και ο Ελλαδίτης Γιάννης Ταραλίδης. Πρόκειται για δυο μονάδες, πάνω στις οποίες στηρίζουν πολλά στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Στις 18 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για τη Σλοβενία, όπου στο Μάριμπορ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις. Παράλληλα, η Καρμιώτισσα θα μείνει στο εξωτερικό μέχρι το τέλος του μήνα και εκεί θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Ασντοντΐσραελ, την Παρασκευή 22 Ιουλίου  με την Αμκαρούσια και την Τετάρτη 27 Ιουλίου με την Μπιρκιρμάλτα. Επίσης προγραμματίζεται ακόμη ένα φιλικό για τις 24 Ιουλίου το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ