aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠήρε Μανογιάν, έρχεται ο Γουίλερ, φεύγει ο Σβαμπ

Πήρε Μανογιάν, έρχεται ο Γουίλερ, φεύγει ο Σβαμπ

Σε ακόμα μία μετεγγραφή προχώρησε η Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πολεμιδιών συμφώνησε με τον Αρμένιο, Νταβίντ Μανογιάν. Πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή μέσο, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της Πιούνικ Ερεβάν.

Είναι 26 ετών (05/07/1990) και παλαιότερα αγωνίστηκε και στην Κούμπαν Κράσνονταρ. Αναφορικά με τον Χρίστο Γουίλερ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στους ερυθρόλευκους με δανεισμό από τον Απόλλωνα, πιθανή απόκτησή του θα οδηγήσει στην έξοδο τον Ούγγρο αριστερό μπακ Ντάνιελ Σβαμπ.

Εν τω μεταξύ, αύριο θα διεξαχθεί το φιλικό με την Καλλονή (18:00, Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών) και ο Λιάσος Λουκά προτίθεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας.

Όπως φάνηκε στα προηγούμενα ματς, προβάδισμα έχουν οι Ντραγκόγιεβιτς, Σάλιακας, Βοσκανιάν, Λακόμπε, Αρότσα, Ταραλίδης, Αντάμοβιτς, Βαττής, Πάντος και Πόζογλου. Όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Όρντος, θα προστεθεί και αυτός στις πρώτες επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ