aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠείθει η απόδοσή της Καρμιώτισσας

Πείθει η απόδοσή της Καρμιώτισσας

Έχουν κάθε λόγο οι παράγοντες της Καρμιώτισσας να νιώθουν περήφανοι για την ομάδα τους. Λίγες ημέρες μετά την εξάρα από τον Απόλλωνα, ήρθαν οι δυο νίκες επί της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας με 1-0, για να σκορπίσουν μεγάλο ενθουσιασμό.

Με τους τρεις βαθμούς, από τη νίκη του περασμένου Σαββάτου, έμεινε μόνη στην 7η θέση με 17 βαθμούς. Είναι μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και όλες οι ενδείξεις από το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα του Λιάσου Λουκά είναι πως έχει τα φόντα να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Από τις εμφανίσεις και τους κερδισμένους βαθμούς προκύπτει το συμπέρασμα ότι έγινε σωστή δουλειά στην ενίσχυση του καλοκαιριού. Βγάζει και ποιότητα η Καρμιώτισσα, που υποχρεώνει κάθε αντίπαλο να την υπολογίζει.

Το τέλος του α’ γύρου βρήκε την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών εκεί που πολλοί δεν την ανέμεναν, όμως διαψεύδει τους πάντες και ετοιμάζεται και για άλλες επιτυχίες. Το παιχνίδι επί της Νέας Σαλαμίνας έχει περάσει όμως και η τεχνική ηγεσία έχει αρχίσει την προετοιμασία για αυτό που ακολουθεί με τον Άρη, την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ