aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠεισμωμένη κόντρα στην ΑΕΚ

Πεισμωμένη κόντρα στην ΑΕΚ

Μπορεί  να χάθηκαν δύο βαθμοί στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, όμως η Καρμιώτισσα (3-3) παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της έκτης θέσης. Λέχθηκαν πολλά για τη διαιτησία του αγώνα, ωστόσο, είμαστε στα μισά του δρόμου και το ζητούμενο είναι η ομάδα να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, όπως έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Μέσα από τα δικαιολογημένα παράπονα των ανθρώπων της Καρμιώτισσας, αναμένεται πως η ομάδα τους θα βγει πιο δυνατή για να συνεχίσει την προσπάθεια να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ο ένας βαθμός, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, έφεραν την Καρμιώτισσα σε απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που κινδυνεύουν.

Αυτό όμως δεν εφησυχάζει κανέναν και ήδη, οι ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Νοιώθουν πως είναι σε θέση να κοιτάξουν την επικείμενη αντίπαλό τους στα μάτια και να διεκδικήσουν βαθμολογικό όφελος.

Η αποβολή του Λιάσου Λουκά φέρνει στο προσκήνιο τον βοηθό του Χρίστο Γερμανό, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο μεθαύριο στο ΓΣΖ. Ο Αρότσα δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς έχει φθάσει στο όριο των κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ