aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠαπάς: «Ο Ψευδιώτης το μοναδικό πράγμα που έχει να κάνει είναι αυτοκριτική...»

Παπάς: «Ο Ψευδιώτης το μοναδικό πράγμα που έχει να κάνει είναι αυτοκριτική…»

Σχετικά με τις χθεσινές τιμωρίες που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής τόσο στον ίδιο όσο και στον προπονητή Λιάσο Λουκά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Νίκος Παπάς, στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM.

Το αρχικό του σχόλιο για τις τιμωρίες: «Μας στεναχωρεί η τιμωρία. Είναι σημαντική απώλεια να απουσιάζει ο προπονητής από τρεις αγωνιστικές στον πάγκο. Φέρουμε και εμείς τεράστια ευθύνη που υπογράφουμε τις τιμωρίες. Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα του οποιουδήποτε πολίτη αλλά δυστυχώς αυτοί είναι οι κανονισμοί της ΚΟΠ και είμαστε υπόχρεοι να πληρώσουμε. Είναι άδικο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όπως ξαναείπα οι υπεύθυνοι δεν τιμωρούνται. Όλοι έχουμε ευθύνη για την κατάντια. Έχουμε την υποχρέωση αν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Εμείς αγαπάμε το άθλημα και όπως πολλές φορές είπα οι ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο είναι από τα 5 μου χρόνια».

Τι έκανε ακριβώς σε εκείνο το παιχνίδι με την ΑΕΖ ο προπονητής: «Η ομάδα μας σε εκείνο το παιχνίδι αδικήθηκε κατάφωρα και μας δικαίωσε και ο τηλεοπτικός φακός. Όλες οι φάσεις έχουν καταγραφεί από την πρώτη αγωνιστική και η ομάδα μας αδικήθηκε σε τέσσερις καταφανέστατες περιπτώσεις. Στο επόμενο διάστημα θα κινηθούμε ανάλογα», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Όταν σου κλέβουν βαθμούς και αντί να έχεις 28 έχει 19 τότε είμαστε αδικημένοι. Πρέπει να τιμωρούνται και αυτοί που ευθύνονται και όχι μόνο οι παράγοντες οι οποίοι μόνο προσφέρουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ψευδιώτης έγραψε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από τον προπονητή σας έξω από τα αποδυτήρια: «Ο κ. Ψευδιώτης το μοναδικό πράγμα που έχει να κάνει είναι αυτοκριτική γι’ αυτά που κάνει στο γήπεδο. Όταν αποβλήθηκε ο προπονητής μας δεν είπε απολύτως τίποτα. Μας λυπεί αυτή η κατάσταση και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο σεβασμός είναι ένα πράγμα που πρέπει να έχει κάποιος όταν ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Εμείς σεβόμαστε τους πάντες, γι αυτό αναδειχθήκαμε και ομάδα ήθους. Θέλουμε σεβασμό και θα τον απαιτήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ