aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠαπάς: «Έκλαψα ώρες για αυτή την απόφαση»

Παπάς: «Έκλαψα ώρες για αυτή την απόφαση»

Μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Νίκος Παπάς, τόνισε πως δεν αλλάζει την απόφαση του μετά τις εξελίξεις με τους φακέλους από την UEFA και ανέφερε πως έκλαψε ώρες για την απόφασή του.

«Έκλαψα ώρες για αυτή την απόφαση. Δυστυχώς με στεναχωρεί αφάνταστα η εμπλοκή της ομάδας μου. Το ανάφερε και χθες ο πρόεδρος. Στον φάκελο με τον Εθνικό δεν φταίει καμιά ομάδα, είπε. Με στεναχωρεί αφάνταστα αυτό. Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ζητήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Είναι οριστική η απόφαση μου», είπε αρχικά.

«Στη ζωή μου έμαθα όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύω και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανένας το όνομα του Νίκου του Παπά για το στοίχημα. Αν έχεις ευθιξία και ήθος, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις, είναι να παραιτηθείς. Το σωματείο μας δεν είχε εμπλοκή σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Το ότι το στοίχημα έγινε μέρος της ζωής μας με προβληματίζει. Έφθασε η στιγμή που είπα, πρέπει να ξεκουραστώ», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας είπε: «Ο χώρος του ποδοσφαίρου έκλεισε για τον Νίκο Παπά και σύντομα θα επιστρέψει. Έφθασε η στιγμή να παραδώσουμε την προεδρία σε κάποια άλλα παιδιά. Σε αυτό τον χώρο έκανα φίλους. Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Κέρδισα την εκτίμηση από τους δημοσιογράφους. Δεν θέλω αυτή την εκτίμηση που κέρδισα να εμπλακεί το όνομα μου σε οποιοδήποτε θέμα στοιχήματος».

Και κατέληξε: «Έμαθα να δουλεύω και γι’ αυτό ο κόσμος με εμπιστεύεται. Θέλω να πως ένα ευχαριστώ στον πρόεδρος της ΑΕΚ, τον κ. Καραπατάκη, που μας πρόσφερε το γήπεδο της ομάδας του για να αγωνιστούμε. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Αγαπήστε το ποδόσφαιρο και δώστε ευκαιρία του κόσμου να επιστρέψει στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ