aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟύτε ανησυχούν, ούτε βιάζονται

Ούτε ανησυχούν, ούτε βιάζονται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι εκκρεμότητες είναι αρκετές στην Καρμιώτισσα, σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ της, όμως οι παράγοντες της ομάδας δεν ανησυχούν, καθώς στη διάθεση τους έχουν αρκετό χρόνο μέχρι την έναρξη των προπονήσεων.

Έως τώρα έχουν γίνει λίγες αλλά ουσιαστικές κινήσεις, όπως αυτές των Καϊρίνου, Σβαμπ, Αρόχα, Ταραλίδη και Αντάμοβιτς. Αρκετοί από το έμψυχο δυναμικό της περσινής περιόδου θα συνεχίσουν και στη νέα περίοδο, όμως ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης, είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα συνδυάζουν την ποιότητα με την εμπειρία.

Mε βάση τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει με την Καρμιώτισσα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στη περαιτέρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμή. Ο Λιάσος Λουκά έχει διαπιστώσει κενά και θέλει να είναι σίγουρος πως με τις προσθήκες που θα γίνουν, η ομάδα του θα είναι σε θέση να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους.

Παράλληλα, η επιστροφή του προέδρου Νίκου Παπά από το Ντουμπάι, θα φέρει εξελίξεις τόσο στο μετρεγγραφικό, όσο και στο θέμα της προετοιμασίας της ομάδας. Η επιτροπή προγραμματισμού έχει κάνει αρκετά στο οικονομικό κομμάτι και αν όλα πάνε καλά, η αποστολή της ομάδας θα μπορέσει να μεταβεί στο εξωτερικό για φιλικά παιχνίδια και προετοιμασία.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της Καρμιώτισσας υπολογίζει πως η ομάδα του θα δώσει τουλάχιστον έξι δυνατά τεστ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ