aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟι πρώτες εξετάσεις μεγάλης δυσκολίας

Οι πρώτες εξετάσεις μεγάλης δυσκολίας

Σαφώς και το εμπόδιο που θα έχει το απόγευμα η Καρμιώτισσα θα είναι πιο ψηλό από τα προηγούμενα δύο (Άρης 1-1, ΑΕΖ 0-0). Η νεοφώτιστη ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ θα έχει πολλή δουλειά και οι παίκτες του Λιάσου Λουκά θα προσπαθήσουν να αποδώσουν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι στους προηγούμενους αγώνες τους.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ίσως να βοήθησε τον Κύπριο τεχνικό να διορθώσει κάποια πράγματα, τα οποία δεν άρεσαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Και οι τρεις γραμμές θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά, να έχουν συνοχή και να μην αφήσουν τον αντίπαλό τους να δώσει τον ρυθμό που θέλει.

Μπροστά από τον Καϊρίνο θα είναι οι Βοσκανιάν και Κονέ, με τους Χριστοφή και Γουίλερ στα άκρα της άμυνας. Οι Αντάμοβιτς και Ταραλίδης θα είναι το δίδυμο των χαφ και ακραίοι φορ οι Βαττής και του Σταύρου. Δίδυμο στην κορυφή θα είναι οι Πόλιανετς και Πάντος.

Με το 4-4-2 θα κινηθεί η Καρμιώτισσα, με πρώτο στόχο να μη δεχθεί γκολ και δεύτερο να προσπαθήσει να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει μέσω αντεπιθέσεων. Η αποστολή της ομάδας των Πολεμιδιών δεν είναι εύκολη κόντρα στην πιο έμπειρη και ποιοτική ΑΕΚ, όμως όσες πιθανότητες υπάρχουν θα τις διεκδικήσει, καταθέτοντας όλες τις δυνάμεις της στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ