aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟι Αρμένιοι διεθνείς της ανεβάζουν επίπεδο

Οι Αρμένιοι διεθνείς της ανεβάζουν επίπεδο

Η Καρμιώτισσα πέρα από το γεγονός ότι, αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία, έχει να λέει και για την παρουσία διεθνών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της. Δείγμα ότι, διαθέτει ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και έχει απαιτήσεις.

Στην ομάδα των Πολεμιδιών αγωνίζονται οι διεθνείς με την Αρμενία, Τάρολ Βοσκανιάν και Ντέιβιντ Μανογιάν. Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός και φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια πως θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής. Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ξέρει μπάλα και μπορεί να αρχίσει μια επιθετική προσπάθεια από την άμυνα.

Ο δεύτερος, είναι μέσος. Βοηθά στο ανασταλτικό παιχνίδι της ομάδας του, έχει καλό κράτημα της μπάλας και συμβάλει οργανωτικά. Ο Μανογιάν πήρε χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στο χθεσινό εκτός έδρας ματς της Αρμενίας με τη Δανία (0-1), στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Ο Βοσκανιάν έμεινε στον πάγκο.

Ακόμη ένας διεθνής ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας είναι ο νεαρός Χρίστος Γουϊλερ, που αποτελεί βασικός στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ