aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟι αλλαγές από τον Λιάσο και η νέα σεζόν

Οι αλλαγές από τον Λιάσο και η νέα σεζόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υποχρεωμένος να παρατάξει την ομάδα του απέναντι στον Απόλλωνα με αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Λιάσος Λουκά. Εκτός πλάνων για το ματς της Κυριακής είναι ο Σταύρου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Γουίλερ, Μπάρμπαρος που είναι δανεικοί από τον Απόλλωνα ίσως να μην αγωνιστούν. Υπάρχουν και οι αμφίβολοι λόγω τραυματισμού (Όρντος και Πόλιανετς), οπότε είναι δεδομένο πως η ενδεκάδα θα διαφέρει σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Για τους τραυματίες όλα είναι ανοικτά. Θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή τους την Παρασκευή και αναλόγως θα αποφασίσει ο Κύπριος τεχνικός. Η Καρμιώτισσα θα αντιμετωπίσει τους κυανόλευκους με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και ξέροντας πως ο αντίπαλος είναι το μεγάλο φαβορί.

Οι ιθύνοντες της Καρμιώτισσας έχουν αρχίσει να σκέφτονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τίποτε δεν έχει τελειώσει μαθηματικά όσον αφορά στην παραμονή στην Α’ Κατηγορία, όμως η προσπάθεια είναι να αρχίσει να κυλά ο προγραμματισμός για να τους βρει πιο έτοιμους η νέα σεζόν.

Όπως δήλωσε και ο αντιπρόεδρος της Καρμιώτισσας Ανδρόνικος Ξιαρής, η σεζόν που διανύουμε αφήνει πίσω της και καλά και κακά, όμως κρατούν τα καλά και προχωρούν. «Θα είμαστε πιο έμπειροι τη νέα σεζόν για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία», ανέφερε  ο παράγοντας της Καρμιώτισσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ