aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟ λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος ποδοσφαιριστής

Ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος ποδοσφαιριστής

Στο Σίγμα και στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή που συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι (19/1) και το βράδυ της ίδιας μέρας αφέθηκε ελεύθερος. Υπενθυμίζουμε πως Κύπριος παίκτης της Καρμιώτισσας συνελήφθη μετά από αξιολόγηση των εκθέσεων της UEFA από τις Αρχές, σχετικά με τα παιχνίδια με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Διαβάστε επίσης: Παίκτης της Καρμιώτισσας ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη

Αναλυτικά: «Έγιναν κάποιες έρευνες, ανακρίσεις. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε προβάλλει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνήθηκαν. Από την όλη διερεύνηση και ανάκριση που ακολούθησε κρίθηκε ότι δεν έπρεπε να συνεχιστεί η κράτηση του. Η μαρτυρία που είχαμε στα χέρια μας ήταν από φάκελο της UEFA. Το συγκεκριμένο πρόσωπο παρουσίασε τους δικούς του ισχυρισμούς όπου φάνηκε να διαπιστώνεται ότι ίσως στην έκθεση της UEFA να υπήρξε κάποια ανακρίβεια. Διασταυρώθηκε από μέρους των ανακριτών και κρίθηκε σκόπιμο να αφεθεί ελεύθερος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ