aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟ Λιάσος Λουκά προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα

Ο Λιάσος Λουκά προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα άφησε πίσω της πολλές πληγές, οι οποίες θα επουλωθούν μόνο αν έρθουν θετικά αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας ήταν απογοητευτικοί την περασμένη Κυριακή και όλα λειτούργησαν λάθος.

Το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την κάκιστη εμφάνιση των νεοφώτιστων, με τον προπονητή τους Λιάσο Λουκά να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια με την επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών του. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν επίσης κακό αγωνιστικό πρόσωπο και στα παιχνίδια κόντρα σε Εθνικό Άχνας (2-4) και ΑΠΟΕΛ (1-4).

Πέρα από τη βελτίωση στο αγωνιστικό, ο τεχνικός της Καρμιώτισσας καλείται να βελτιώσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, που την Κυριακή θα βρουν απέναντί τους την Ανόρθωση, που είναι λαβωμένη από την τελευταία της ήττα και θα θέλει άμεσα τη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά της ομάδας, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Πόλιανετς και Μάνογιαν, κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας τους. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ο Γουίλερ, όπως και ο Αντάμοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ