aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΝιώθουν δικαίωση και καλή ψυχολογία

Νιώθουν δικαίωση και καλή ψυχολογία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πρώτη νίκη της Καρμιώτισσας στο πρωτάθλημα, επί του Ερμή, έφερε τον ενθουσιασμό καθώς ήταν η δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας που ήλθε έστω και με καθυστέρηση. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά μπορούσε να είχε και άλλους βαθμούς.

Τώρα, με καλύτερη ψυχολογία, θα έχει βαθμολογικές βλέψεις και στα επόμενα της παιχνίδια, ειδικότερα στα θεωρητικά πιο βατά, όπως αυτό που ακολουθεί με την Αναγέννηση στο «Τάσος Μάρκου». Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη την Κυριακή.

Οι Όρντος, Αντάμοβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Αρότσα, Πόλιανετς και Γουίλερ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν σταθεροποιήσει την απόδοσή τους. Μπορούν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους να ανέβουν και όλοι μαζί να οδηγήσουν την ομάδα τους ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση είναι πολύ σημαντικό αφού με ένα νέο τρίποντο, πέρα από τη βαθμολογική τους άνοδο, οι κοκκινόμαυροι θα αντλήσουν αυτοπεποίθηση. Όπως λένε, στο κυριακάτικο τους παιχνίδι πρέπει να παρουσιαστούν καλά προετοιμασμένοι και με συγκέντρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ