aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Mην τους αφήσετε να σας στείλουν διαβάθμιση»

«Mην τους αφήσετε να σας στείλουν διαβάθμιση»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πυρ και μανία είναι όλοι στις τάξεις της Καρμιώτισσας, με όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΖ (3-3). Το ξέσπασμα του προέδρου της Νίκου Παπά, μετά το τέλος του αγώνα και τα όσα ανέφερε, είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών έχει σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία του Κώστα Ψευδιώτη, για τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν σε βάρος τους.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πολύ κοντά στην ήττα, όμως στις καθυστερήσεις πήραν τον βαθμό με το γκολ του Αρότσα. Η δήλωση του Παπά, πως έχουν κλαπεί βαθμοί από την Καρμιώτισσα, είναι σοβαρή, όπως και τα άλλα που ανέφερε.

Με ανακοίνωση, η διοίκηση έδωσε συνέχεια στο θέμα. Αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση: «Εκατοντάδες τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης από φίλους και γνωστούς, όχι μόνο της δικής μας ομάδας, μα και φιλάθλων άλλων ομάδων. Μηνύματα όπως “μην τα παρατάτε” και “μην τους αφήσετε να σας στείλουν διαβάθμιση”. Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τέτοια γεγονότα δεν μπορούν να σταθούν φραγμός μπροστά στους στόχους της ομάδας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το σωματείο θα κάνει αυτά που πρέπει για να διασφαλίσει τα συμφέροντά του. Μετά τα γεγονότα των τελευταίων δύο αγωνιστικών και επειδή βλέπουμε πού οδηγούνται τα πράγματα, δεν μείναμε με τα χέρια σταυρωμένα. Περιμένετε και εντός των επόμενων ημερών θα καταλάβετε. Μάθαμε να μιλούμε στο γήπεδο, με την απόδοση και την ποιότητά μας. Και έτσι θα συνεχίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ