aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜια «Σταχτοπούτα» για φίλημα!

Μια «Σταχτοπούτα» για φίλημα!

Ο ενθουσιασμός μεγαλώνει στην Καρμιώτισσα, μετά και την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Δόξας, πρόσθεσε στο ενεργητικό της ακόμη τρεις βαθμούς φτάνοντας στους 11 και διατηρήθηκε στην 7η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο θαυμασμός είναι μεγάλος για τη νεοφώτιστη ομάδα, η οποία πέρα από τις νίκες, είχε πολύ καλή εμφάνιση και σε παιχνίδια που δεν είχε βαθμολογικό κέρδος και με μεγάλους αντιπάλους.

Ο Μίχαλ Όρντος «χτύπησε» στο 60’ του αγώνα στο ΓΣΖ και η Καρμιώτισσα άντεξε στη συνέχεια, παίρνοντας τη σπουδαία νίκη. Ο Τσέχος επιθετικός πέτυχε το γκολ της σπουδαίας νίκης, όμως μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε και Αντρίγια Ντραγκόγεβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός και συνέβαλε τα μέγιστα για το μηδέν παθητικό. Ακόμη, Αντάμοβιτς, Βοσκανιάν και Μανογιάν συνέβαλαν ώστε η ομάδα τους να φθάσει στη νίκη.

Στην ομάδα της Καρμιώτισσας υπάρχει ομαδικό πνεύμα, όλοι βάζουν πάνω απ’ όλα την ομάδα, δουλεύουν σκληρά και βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η νίκη ήταν τεράστιας σημασίας. Η Καρμιώτισσα είχε πείσει από την αρχή, όμως, όσο οι αγωνιστικές περνούν δείχνει όλο και περισσότερο τις δυνατότητές της. Μάλιστα, έφτασε στις τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ! Άλλο ένα δείγμα ότι, η ομάδα του Λιάσου Λουκά «έδεσε» κι έβαλε πλώρη για να πετύχει τον στόχο της παραμονής, παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ