aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Μεγάλες οι προκλήσεις…»

«Μεγάλες οι προκλήσεις…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παράλληλα με την παρουσίαση του ρόστερ της νέας περιόδου, στην Καρμιώτισσα γιόρτασαν ψες την ιστορική άνοδο τους στην Α΄ Κατηγορία. Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Παπάς (φωτό), στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε πως έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό προκειμένου η ομάδα να έχει μια πολύ καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

«Για μας είναι μια χρονιά με μεγάλες προκλήσεις, όμως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε βαθμούς και να πείσουμε όλο τον κόσμο πως αυτό που καταφέραμε ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, την οποία θα συνεχίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας.

Χθες βράδυ τιμήθηκε και μια πολύ σπουδαία μορφή του συλλόγου, ο κοινοτάρχης Πάνω Πολεμιδιών Κούλλης Παπαμιχαήλ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Καρμιώτισσας για μια δεκαετία. Η Γενική Συνέλευση του συλλόγου ανακήρυξε τον κ. Παπαμιχαήλ σε επίτιμο πρόεδρο της Καρμιώτισσας.

Από τη Δευτέρα η προετοιμασία των νεοφώτιστων θα συνεχιστεί σε πιο έντονους ρυθμούς, ενώ αναμένονται να γνωστοποιηθούν και οι ημερομηνίες των φιλικών αγώνων που έχουν προγραμματιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ