aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜε θηρίο στο κλουβί μοιάζει ο Μίκελ Όρντος

Με θηρίο στο κλουβί μοιάζει ο Μίκελ Όρντος

Στάθηκε άτυχος αφού πολύ νωρίς αποκόμισε τραυματισμό, με αποτέλεσμα αντί να είναι με την υπόλοιπη ομάδα της Καρμιώτισσας στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, είναι στην Κύπρο και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Ο Μίκελ Όρντος, όμως, δεν τα βάζει κάτω. Τις προσεχείς μέρες θα είναι σε θέση να… πατήσει και πάλι γήπεδο, να αρχίσει να τρέχει κάνοντας αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος το συντομότερο.

Ο πανύψηλος Τσέχος επιθετικός, που αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της νεοφώτιστης ομάδας, μοιάζει με θηρίο στο κλουβί. Προσδοκεί, όπως και όλοι στην Καρμιώτισσα, να είναι γερός και δυνατός όσο πιο νωρίς γίνεται για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Η προετοιμασία της Καρμιώτισσας συνεχίζεται στη Σλοβενία και επικρατεί ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται. Σήμερα, στις 18:00, η ομάδα του Λιάσου Λουκά θα δώσει το τελευταίο της φιλικό επί σλοβένικου εδάφους.

Θα αντιμετωπίσει τη Ζάγκρεμπ σ’ ένα δυνατό παιχνίδι. Η αποστολή της ομάδας των Πολεμιδιών θα επιστρέψει στην Κύπρο αύριο και θα δώσει ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ