aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜε προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ

Με προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ

Πλάνο χωρίς τους τιμωρημένους Αρότσα και Σταύρου ετοιμάζει η τεχνική ηγεσία της Καρμιώτισσας για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βοσκανιάν και Μανογιάν.

Με τις τέσσερις απουσίες η αποστολή της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών καθίσταται ακόμη πιο δύσκολη, όμως στις τάξεις της επικρατεί αισιοδοξία ότι όσοι θα αγωνιστούν θα καλύψουν τα κενά.

Ο Ταραλίδης μαζί με τον Λακόμπε αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας για ακόμη ένα παιχνίδι, ενώ τη θέση του Σταύρου στην επίθεση θα κληθεί να καλύψει κατά πάσα πιθανότητα ο Πάντος. Η τελική απόφαση θα παρθεί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης από τον Λιάσο Λουκά.

Ο Κύπριος προπονητής αποβλήθηκε από τον Κώστα Ψευδιώτη στο παιχνίδι με την ΑΕΖ και δεν θα έχει δικαίωμα να κοουτσάρει στο αυριανό ματς. Την ευθύνη της ομάδας θα έχει ο βοηθός του, Χρίστος Γερμανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ