aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜε νίκη θα πάρει αέρα δέκα βαθμών

Με νίκη θα πάρει αέρα δέκα βαθμών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παιχνίδι χωρίς επιλογή την ήττα, είναι το σημερινό για την Καρμιώτισσα στο Μακάρειο. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θα αντιμετωπίσει τη Δόξα (η οποία καίγεται για βαθμούς) και θα κυνηγήσει το διπλό που θα της δώσει αέρα δέκα βαθμών στη μάχη για την παραμονή. Και η ισοπαλία, όμως, δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα γι’ αυτήν.

Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα, υπάρχει η ευκαιρία για να γίνει το πιο σημαντικό βήμα για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στην Α’ Κατηγορία. Είναι σημαντικό το παιχνίδι και ο Λιάσος Λουκά έχει προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του για να παρουσιαστεί πανέτοιμη και ανταγωνιστική.

Η αντίπαλός τους θα χτυπήσει λογικά ρέστα, καθώς αν χάσει θα μειωθούν πολύ οι ελπίδες της για παραμονή. Συνεπώς πρέπει να τρέξουν πολύ οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας για να πάρουν αυτό που θέλουν. Μέχρι τώρα έδειξαν πως μπορούν, ότι έχουν τις δυνατότητες να συνδυάσουν καλό θέαμα και αποτέλεσμα.

Οι Πόλιανετς, Αντάμοβιτς, Πάσεκ, Όρντος, βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και από τα πόδια τους θα κριθούν πολλά. Προέχει φυσικά να μη δεχθούν γκολ οι μαυροκόκκινοι και από εκεί και πέρα να βρουν αυτοί τον δρόμο προς τα δίκτυα, που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες επικράτησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ